25.4. tuhoisa maanjäristys aiheutti Nepalissa humanitaarisen katastrofin ja myös jonkinasteista säätöä meidän taloudessa. CMC:n valmiskyselyyn vastasin koiraryhmänjohtajana K ja kepo E, tällä kertaa. 

26.4. klo 02:30 yöllä piippasi M3a-lähtökäsky. Siitä sitten soitto koirakoille, eläinlääkärille, ajo stadiin pakkaamaan tavarat, töihin virkavapaa-anomus ja mukaan ell-tarkastukseen klo 06:00 Mevetiin. Tästä eteenpäin ajettiin Kuopioon koko koiraryhmä 1+2 yhdellä autolla. 

CMC:lla tavaroiden pakkausta ja palavereita, valmistautumista, mediahässäkkää, terveystsekkaus, työnantajaperehdytys ja lähdön siirtyminen iltapäivästä ensin iltaan ja sitten seuraavaan aamuun. 

27.4. aamusta matkustimme Rissalaan todetaksemme, että lento oli myöhässä. Kun kone tuli, se pakattiin ja koirat saatiin keskusteltua mukaan matkustamoon ruuman sijaan. Laskutumisluvan kanssa kuitenkin oli suuria ongelmia. Lojuimme koko päivän Rissalan kentällä. Lähtö siirtyi taas seuraavaan aamuun. Ilmassa oli kyllä jo peruuntumisen makua.

28.4. klo 08:30 ilmoitettiin, että operaatio on päättynyt. Purettiin tavarat, lyhyt palautetilaisuus ja kotimatkalle.

Koskaan aiemmin ei ole päästy näin pitkälle. Operaatio päättyi meistä riippumattomista syistä - ehkä ensi kerralla sitten. Tähänastisestakin riittää paljon mietittävää.

Odotellen.jpg

**********

Karvanlähtöinen Athe käväisi 1.5. Lahden ryhmänäytelmässä hakemassa nuorten luokasta arvion ERI1. 

Tuomari Riitta Niemelä: "Erinomaiset mittasuhteet. Feminiininen pää. Miellyttävä ilme. Otsapenger voisi olla hieman selvempi. Kaunis ylälinja. Hyvä rintakehän malli. Kevyehkö raajaluusto. Hieman pehmeät käpälät. Vaivattomat, ulottuvat liikkeet. Hyväasentoinen häntä. Turkissa hyvä karkeus. Miellyttävä käytös."

Athe010515a.jpg

Athe_010515b.jpg

Athe010515c.jpg