Helatorstaina 14.5. bikinifitness-sarjassa Hollolan ryhmänäyttelyssä esiintynyt Athe sai arvosanaksi ERI1. Tuomari Aila Lehmussaari tuumasi Athesta seuraavaa: "Oikeat mittasuhteet. Hieman kevytlinjainen. Hyvä pää. Hieman kookkaat korvat. Hyvä ylälinja ja rintakehä. Raajaluusto saisi olla voimakkaampaa. Kulmaukset ok. Liikkuu sopivalla askelpituudella. Erinomainen karva. Luonne rauhallinen."

Hyvä reissu ja mukava jutustella muiden lapinporokoiraihmisten kanssa. Lisäksi Athe on näyttelyreissuilta saanut paljon lisää itseluottamusta ja nyt sillä tuntui olevan jo liiankin kivaa :-)

Viikonloppu meni farmilla puuhastellen

2015-05-16%2015.53.50.jpg

Sunnuntaina korkattiin mökkeilykausi.

IMG_1655.jpg

Pojat pysyivät hyvin pihapiirissä, mutta Athe otti turhan isoja vapauksia ja jotui sitten flexin päähän miettimään mökkeilyn syvintä olemusta.

IMG_1651.jpg

Ottosen viimeinen leposija hiljentää muistamaan hyvää ystävää...

IMG_1652.jpg

Tiistaiaamuna kävimme aamulenkillä omalla mäellä, kuten lähes päivittäin muutenkin. Havahduin Athen vinkaisuun. Juoksin paikalle ja näin kun Athe piti hetken tassua ylhäällä. Sen jälkeen se jatkoi vauhdikasta menoaan niinkuin mitään ei olisi tapahtunut ja kävimme normilenkin. Kotiovella sitten kurkkasin tassuun - OHO! Heti näki, että haava on syvä, siis suunta eläinlääkäriin.

Mevetissä ei ollut aikoja, mutta poliklinikalta päästiin suoraan sisään. Vasemman etutassun pohjassa, 4. ja 5. varpaan välissä todettiin n. 1,5 cm mittainen, syvä haava, joka ulottui koko jalkapohjan läpi. Tassun dorsaalipuolella haava 1 cm mittainen. 5 tikkiä, antibiootti- ja kipulääkekuuri. 

Pieni potilas oli kovin reipas, ehkä hieman mielensäpahoittanut. Vietin etäpäivän koirien seurana.

IMG_1664.jpg

Nyt on kaikki kiva kielletty 2 viikkoa, kunnes tikit on otettu pois. Lähitapiolan suoralaskutus toimi oivallisesti ja elänlääkärikuluvakuutus maksoi itsensä takaisin. 

Pietson kantapää ei ole mennyt huonommaksi, muttei myöskään paremmaksi. Varattiin siis Pietsollekin aika.