Suppikset. Nam.

IMG_0992-normal.jpg

Tomaatit eivät ehtineet kypsyä. Koko homman kruunasi Eräs Naaraspuolinen Koiraeläin. Pitkänenän kanssa sinkoillessaan se loikkasi vauhdissa suoraan tomaattipuskaan. Tarttetaan siis kasvihuone, joo. Kaksi omenapuuta tuotti satoa, seitsemän oli lepovuorossa. Ihan hyvä näin, pakastin on täynnä viime vuoden syömättömiä omenasoseita...

IMG_0867-normal.jpg

Karvanlähtö. Pietso tiputteli karvojaan muista poiketen touko-heinäkuussa, tosin siitä muutenkin lähtee karvaa ihan jatkuvasti. Niilo piti tiukasti tiheän turkkinsa koko heltesen kesän ja tiputteli karvojaan lähinnä syyskuussa. Niilon turkki on karvanlähtöisenäkin erinomaisen tiheä. Athella on ollut syys-lokakuussa elämänsä ensimmäinen pohjavillat pois -suurkarvanlähtö ja se näyttää hassulta bikineissään. Jäljellä oleva päällyskarva tuntuu tosi karkealta käteen.

2014-10-11%2014.51.19-normal.jpg

Lämmityskausi on alkanut. Mutta miksi halkokori on tyhjä? No siksikin, että ahkerat koiraeläimet levittelevät halot ympäri kämppää, silppuavat antaumuksella ja samalla prosessoivat runsaasti sytykkeitä.

2014-10-11%2014.54.27-normal.jpg

Matokuuri. Aika antaa koko lauman madoille kyytiä.